Hos oss hittar du alltid nybakta frallor & baguetter

Det är bland våra mest populära smörgåsar när vi fyller dem till bredden med våra läckerheter. 

Baguetter & frallor

Våra klassiska baguetter

Det finns mycket som man kan fylla baguetter med, men vi gillar klassikerna. Kyckling och curryröra, köttbullar med rödbetssallad, ost och skinka eller den moderna klassikern kebabröra. Våra kunder har svårt att välja en favorit och det förstår vi. Det har vi med. Om ni har ett företag som vill bjuda era medarbetare på en uppskattad frukost så har vi efter överenskommelse möjlighet att leverera baguetterna till er. Så kom in till oss när du är sugen på en riktigt god och välgjord baguette. 

En rolig faktoid, är att det sägs att stjärnkocken Tore Wretman tog baguetten från Frankrike till Sverige och serverade den på restaurang Riche i Stockholm. Där den kallades för Pain Riche, vilket länge var namnet på baguetter i Sverige. Det är en kul idé men tyvärr verkar det inte riktigt stämma. Däremot är Sverige nästan det enda landet i världen där Pain Riche används som uttryck, men här på Sussies kallar vi dem för baguetter och det är en av de bröd vi tycker allra bäst om.   

Baguetter

Frasiga Frallor

Frallan är den perfekta smörgåsen när du inte är jättehungrig men ändå behöver få i dig något. Matigare än en frukt, lättare än en hel måltid. På Sussies Smörgåsbutik har vi olika frallor med våra goda pålägg, ost eller ost och skinka. Frallor är smidiga för de är så lätta att ta med när du behöver ett mellanmål on the road, det är bara slänga ner den i väskan och äta när lusten faller på. Kom in till oss på Sussies Smörgåsbutik när du behöver en god fralla. Vi erbjuder också ett stort utbud av andra smörgåsar, som baguetter, hålkakor och smörgåstårtor med olika goda röror och pålägg. 

 

Om ni ska ha en företagsfrukost eller event och behöver frallor ska ni kontakta oss på Sussies. Ni kan välja att bara beställa våra frallor, eller blanda med våra andra goda mackor som baguetter och hålkakor, ni kan välja helt fritt. Vi har också smörgåstårtor med läckra fyllningar för alla tillfällen, som kick-offen eller konferensen. Vi levererar smörgåsar till hela Borås efter överenskommelse. Behöver ni glutenfritt eller har allergier tar vi självklart hänsyn till detta när ni beställer. Kontakta oss i tid för att beställa era frallor, vi löser det mesta efter era önskemål. 

Vill du bli kontaktad?

Vill du lägga en beställning hos oss? Då kan du slå oss en signal eller skicka ett meddelande, så kommer vi återkomma till dig.