Alltid färskt, alltid fräscht

När du är sugen på en riktigt god sallad till lunch, då är det till oss på Sussies Smörgåsbutik som du ska vända dig. 

Sallader

Både smakar och gör gott

En ordentlig sallad är både nyttig och mättande. Det är perfekt till lunch om du vill ha ett nyttigare allternativ och vill känna dig piggare efter lunch. Vi har valt de bästa tillbehören till våra sallader. Så du kan välja det som passar dig bäst. Alla våra sallader består av en grund av grönsallad, gurka, körsbärstomat, röd paprik och majs. Sedan toppar vi dem med goda grejer som kyckling, räkor eller mozzarella, du väljer. Sedan kan du välja vilken dressing du vill ha, vi erbjuder Rhode Island, mangoraja, vitlöksdressing eller en klassisk caesardressing. Så om det är en sallad du vill ha till lunch, kom in till oss. Eller om du vill beställa många sallader har vi möjlighet att leverera dem till dig. Både smidigt och gott. 

Sallader

Alltid färskt, alltid fräscht

För att din sallad ska bli så god som bara möjligt så ser vi till att alltid använda fräscha grönsaker och göra din sallad så färsk som möjligt, det blir helt enkelt godare då. Vi har tagit fram det vi tycker är den ultimata mixen av ingredienser i salladen för att den ska blå både nyttig, god och mättande. Så det blir lätt för dig att välja topping och dressing. Hos oss kan du välja mellan att äta på plats eller ta med din sallad. Och när du beställer mycket, som vid en företagslunch eller event så har vi även möjlighet att komma ut med maten till er efter överenskommelse. Som ni hör finns det många möjligheter när det kommer till våra sallader och vi vill verkligen att det ska finnas något för alla. Så vänd dig till oss på Sussies Smörgåsbutik när du är sugen på en riktigt smarrig sallad. 

 

Vill du bli kontaktad?

Vill du lägga en beställning hos oss? Då kan du slå oss en signal eller skicka ett meddelande, så kommer vi återkomma till dig.