Är du sugen på en riktigt god och fräsch smörgås?

Kom in till oss på Sussies Smörgåsbutik så fixar något riktigt gott.

Smörgåsar

Vi kan smörgåsar

Är det något vi kan här på Sussies, så är det goda, klassiska smörgåsar. Vi erbjuder ett brett utbud av både olika sorters bröd och pålägg. Bland annat gör vi dagligen flera olika sorters röror som hamnar i våra baguetter och på våra hålkakor. För den hungrige har vi rejäla baguetter fyllda med läckerheter som kebabröra, köttbullar och kyckling. Eller våra populära hålkakor med klassiska pålägg som ägg och bacon eller korv och köttbullar med potatissallad.

För den som inte är så hungrig har vi våra goda frallor som är lagom som mellanmål eller en mindre frukost. Sen får vi ju inte glömma kungen av smörgåsar, den klassiska räkmackan som du kan få både som baguette och hålkaka. I baguetten har vi även lyxat till det så du får både vår hemmagjorda räkröra och vanliga räkor.

Hålkaka

Vi vet vikten av kvalité och service

Med vår stora erfarenhet av smörgåsar och caféverksamhet så vet vi hur viktigt det är att alla råvaror håller hög kvalitet. Mackan blir helt enkelt godare då. Förutom alla smörgåsar hittar du också ett stort urval av dryck när du är här och handlar. Självklart kan du både ta med eller snuta av din smörgås hos oss. Om ni är ett företag och vill anordna företagsfrukost eller kundevent så har vi möjlighet att leverera smörgåsar direkt till ert kontor enligt överenskommelse.

Att få riktigt goda smörgåsar levererade är något som alltid uppskattas av personalen. Som du märker så har vi ett brett utbud av smörgåsar, baguetter och hålkakor för dig att välja mellan. Så oavsett om du vill äta här, ta med dig eller få smörgåsar levererat så kontakta oss på Sussies Smörgåsbutik. Vi löser det mesta.

Vill du bli kontaktad?

Vill du lägga en beställning hos oss? Då kan du slå oss en signal eller skicka ett meddelande, så kommer vi återkomma till dig.