Vi gör smörgåstårtor utan krusiduller. Bara klassiska, goda smaker.

Vill ni ha en riktigt lyckat tillställning så ska ni vända er till oss på Sussies Smörgåsbutik. 

Smörgåstårtor

Våra smörgåstårtor

Få maträtter är lika förknippade med firanden som smörgåstårtan. Det är något speciellt som gör att varje tillfälle där smörgåstårta är inblandat känns lite extra festligt. Vill ni ha en riktigt lyckat tillställning så ska ni vända er till oss på Sussies Smörgåsbutik.

Vi gör smörgåstårtor utan krusiduller. Bara klassiska, goda smaker. Vi har tre tårtor att välja mellan. Vår omåttligt populära räktårta, fylld med tonfiskröra och vår hemmagjorda räkröra. Som vi sedan garnerar med läckerheter som ägg, ost, grönsaker och mer räkor. En riktigt klassiker som alltid går hem. Vår andra modell på smörgåstårta är vår ost och skinktårta.

Här hittar du lager av våra hemgjorda röror, både skinkröra och köttröra, sedan toppar vi med ost, skinka, grönsaker och köttbullar. En riktig höjdartårta om vi får säga det själva. Sist men inte minst hittar vi vår alldeles egen Sussies Special, en smörgåstårta extra allt. Här har vi vår både vår egen räkröra och skinkröra i olika. Två smaker som kompletterar varandra otroligt fint. Sedan garnerar vi denna, som sagt, extra allt. På tårtan hittar du ost, skinka, räkor, ägg, grönsaker och köttbullar. Denna smörgåstårtan lyfter vilken fest som helst.

Smörgåstårtor

En smörgåstårta för varje tillfälle

Som du märker så kan vi verkligen smörgåstårtor. Vi vet att det är de klassiska, traditionella smörgåstårtorna som verkligen går hem. Klassikerna ger en känsla av trygghet och nostalgi. Vi jobbar alltid med kvalitéts ingredienser för att tårtorna ska bli så bra som möjligt. Har du några önskemål på just dina tårtor, vid till exempel allergi eller liknande, så gör vi allt för att tillgodose detta. Att transportera tårtorna kan vara lite svårt, så självklart erbjuder vi utkörning på smörgåstårtorna enligt överenskommelse. Oavsett vad för tillställning ni ska ha så tycker vi att smörgåstårta är ett självklart val. Kontakta oss på Sussie Smörgåsbutik idag för en lyckad fest.   

 

Vill du bli kontaktad?

Vill du lägga en beställning hos oss? Då kan du slå oss en signal eller skicka ett meddelande, så kommer vi återkomma till dig.